top of page

Tarvasjoki arkistoissa

Arkistolaitos
 

Arkistolaitoksemme on digitoinut valtavan määrän myös Tarvasjokea koskevia dokumentteja. Näihin kuuluvat mm. kirkolliset dokumentit kuten rippikirjat, kartat sekä esimerkiksi henkikirjat. Tutustu näihin klikkaamalla oheista linkkiä.

Kansalliskirjasto

 

Kansalliskirjasto on digitoinut kaikki Suomessa ennen vuotta 1911 ilmestyneet sanomalehdet. Oheisesta linkistä löydät "Tarvasjoki" -osumat. Muista kuitenkin, että pitäjää kutsuttiin pitkään Euran kappeliksi. Täten Digitaalisessa Sanomalehtiarkistossa kannattaa käyttää myös tuota hakutermiä.

Suomen Sukuhistoriallinen Yhdistys

 

 

Tämän yhdistyksen vapaaehtoiset ovat skannanneet tai digikuvanneet mm. Tarvasjoen rippikirjat, kastettujen, vihittyjen ja haudattujen luettelot sekä sekalaisia dokumentteja. Yhdistyksen jäsensivuilla on esim. kastettujen luetteloita aina vuoteen 1912.

Karttoja

 

Arkistolaitoksen vanhat kartat ovat paitsi komeaa katseltavaa, niin myös mielenkiintoista luettavaa esim. sukututkijoille tai oman tilan vaiheista kiinnostuneille.

Arjen Historia

 

Arjenhistoria.fi on Työväenmuseo Werstaan, Työväen Arkiston, Kansan Arkiston, Tekniikan museon, Sähkömuseo Elektran, Helsingin yliopistomuseon, Päivälehden museon, Suomen siirtolaisuusmuseon ja Kultamuseon yhteinen verkkoportaali. Se sisältää laajat esine- ja valokuvakokoelmat liittyen työelämän, teollisuuden, tekniikan, tieteen, korkeakouluopetuksen historian, työväenliikkeen  ja sosiaalihistorian aihepiireihin.

bottom of page