top of page

Kertun tupa

Tupa täynnä tarinoita.....​

Kaikki tarvasjokelaiset tunsivat Kertun, vaatimattoman naisen, joka vuosi toisensa jälkeen haravoi ja siivosi Tarvasjoen keskustaa. Hän teki sitä meidän kaikkien iloksi, mutta vasta Kertun poismenon jälkeen moni huomasi hänen tekemänsä työn arvon.

 

Kerttu Verhon perikunta lahjoitti tämän asuman Päivölän torpan kotiseutuyhdistyksellemme alkuvuodesta 2015. Myös paikallinen puhelinyhtiö osallistui hyväntekeväisyyteen, sillä yhdistyksemme sai vuokrata tontin nimelliseen hintaan viiden vuoden ajaksi kerrallaan. Päivölän kiinteistö sijaitsee nimittäin Härkätien Puhelin Oy;n omistamalla palstalla.

 

Kotiseutuyhdistyksemme päätti nimetä paikan uudelleen ja mikä olikaan luontevampi nimi kuin Kertun Tupa. Näin me haluamme omalta osaltamme muistaa tätä ahkeraa ja pyyteeöntä tarvasjokelaista.

 

Kertun Tupaan voit poiketa ystäviesi kanssa kahville tai pitää sielllä vaikkapa kokouksen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.

Nyt on aika auttaa yhdistystämme!​

Kertun Tuvan ylläpitoa varten pyydämme apuasi;

Jos koet asian tärkeäksi, voit käydä Tarvasjoen Osuuspankissa liittymässä jäseneksemme tai antamassa vapaaehtoisen kannatusmaksun yhdistyksellemme.

Voit myös lähettää viestin meille ja lähetämme sinulle vastaavat tiedot sähköisesti. Klikkaa siinä tapauksessa tästä!

IMG_20181013_165534_187.jpg
bottom of page